Bok Alain Chartier Iskrem Hele Året - Bøker
Oppdag boken Alain Chartier Iskrem Hele Året, og dykk inn i iskremens univers.
Alain Chartier, Beste Håndverker i Frankrike Iskremmaker i 2000 og Verdensmester i Torino 2003, håndverker og ekspert på disiplinen deler sine beste oppskrifter rundt temaet iskrem.
430 oppskrifter, illustrert med 250 fotografier, denne boken består også av en første del om teknologi, historie, arbeidsmetoder, ingredienser og regelverk. Den andre delen er viet til oppskrifter, gjennom månedene i året og årstidene.
Finn oppskriften på galette des rois iskrem med flytende sjokoladekaramell, et kokt påskeegg med kokos, iskrem éclair med svart skog, iskrem éclair med jordbærblomster, iskremkake Marinière med rød kirsebær...
Referanse: BEL46
På lager: 3 Produkter
Dimensjoner: 384 Sider
Språk: Fransk